Team

Als het Bestuur de theorie vormt achter de Erasmus Alumni Club is het Team de praktijk. Het team brengt de strategie tot uitvoer om de visie voor onze club te realiseren; de website, evenementen, cirkels—het team staat klaar voor de leden van de club.

Xenia Budeanu, Communications & Event Manager
Ze heeft een indrukwekkende internationale achtergrond in media en communicatie. Ze studeerde af aan de universiteit in Parijs met een bachelor in Media and Communication en behaalde onlangs haar masterdiploma in Media & Business aan de Erasmus Universiteit. Ze spreekt vloeiend 5 talen (Engels, Roemeens, Frans, Russisch en Italiaans) en is gepassioneerd over fotografie en patisserie. 

Domnica Predescu, Social Media Assistant 
Domnica heeft een heel internationale achtergrond, omdat ze in drie landen is opgegroeid. Binnen de EAC ondersteunt ze de communicatie. Na haar diploma in Kunstgeschiedenis en Bedrijfskunde aan de Universiteit Leiden, kwam Domnica naar Rotterdam om een Master te volgen. Ze is geïnteresseerd in het samenspel tussen communicatie, visuele inhoud en marketing. In haar vrije tijd is ze graag buiten, ontdekt ze cafés in Rotterdam of reist ze de wereld rond!

Isa Loos, Werkstudent Financiële Administrate
Isa volgt haar bacheloropleiding in Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met ervaring in fondsenwerving bij Museum Boijmans Van Beuningen, is haar droom om bij te dragen aan de ontwikkeling van de culturele sector. Buiten haar professionele en academische rollen is Isa een actief lid van de studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam. Ze geniet van schilderen, fotografie en het verkennen van de levendige stad Rotterdam.