Team

Als het Bestuur de theorie vormt achter de Erasmus Alumni Club is het Team de praktijk. Het team brengt de strategie tot uitvoer om de visie voor onze club te realiseren; de website, evenementen, cirkels—het team staat klaar voor de leden van de club.

Xenia Budeanu, Communications & Event Manager
Ze heeft een indrukwekkende internationale achtergrond in media en communicatie. Ze studeerde af aan de universiteit in Parijs met een bachelor in Media and Communication en behaalde onlangs haar masterdiploma in Media & Business aan de Erasmus Universiteit. Ze spreekt vloeiend 5 talen (Engels, Roemeens, Frans, Russisch en Italiaans) en is gepassioneerd over fotografie en patisserie. 

Domnica Predescu, Social Media Assistant 
Domnica heft een heel internationale achtergrond, omdat ze in drie landen is opgegroeid. Binnen de EAC  ondersteunt ze de communicatie. Na haar diploma in Kunstgeschiedenis en Bedrijfskunde van Universiteit Leiden, kwam Domnica na Rotterdam om een MA te volgen. Ze is geïnteresseerd in het samenspel tussen communicatie, visuele inhoud en marketing. In haar vrije tijd is ze graag buiten, ontdekt cafés in Rotterdam of reist ze de wereld rond!