Word een Erasmus Alumni Club lid

 

Voordelen van een Erasmus Alumni Club lid

  • Betreed een uitgebreid en impactvol netwerk en maak gebruik van ‘Mijn Club’ 
  • Gratis toegang tot evenementen op de campus en unieke locaties in Rotterdam
  • Ontvang maandelijks een digitale nieuwsbrief en een jaarlijks magazine op de deurmat 
  • Gratis gegraveerde handtekening op de glazen Erasmus handtekeningenwand 
  • Toegang tot een aanbod van verschillende kleinere alumni netwerken, onze 'Cirkels'
  • Blijf voor altijd verbonden met je Alma Mater 

Wat mag een lidmaatschap dan kosten? 

€100 per jaar. Tenzij je tussen de 30 en 40 jaar oud bent, dan is het €50. En als je onder de 30 of boven de 75 bent is het €30 per jaar. Deze contributie wordt jaarlijks eind september afgeschreven. 

Daar krijg je al het bovenstaande, maar ook nog één extraatje voor terug. Namelijk, als deel van de Erasmus Alumni Club kan je toegang krijgen tot de verschillende interessegroepen, de zogenoemde Cirkels, die onder onze club vallen. Hierbinnen kom je samen met echt gelijkgestemden. Zo zijn er Cirkels voor ondernemerschap, positive impact, internationals en jonge alumni. Je zou zelfs als je het leuk vind je eigen cirkel kunnen opzetten, neem hiervoor contact met ons op via het contact-formulier.

Deze cirkels zijn optioneel en deelname kost een jaarlijkse additionele contributie van 50 euro. Dit is puur voor het financieren van de activiteiten binnen de cirkel. Om de kwaliteit van Cirkels te borgen wordt je aanmelding beoordeeld door de bijhorende Cirkel-commissie.

Let op, een aantal Cirkels worden in december 2021 gelanceerd middels een kick-off evenement, namelijk 'Positive Impact Circle', 'International Alumni Circle' & 'Young Entrepreneurs Circle'. Dit is uitsluitend op uitnodiging. Geen uitnodiging ontvangen en wil je hier wel graag bij zijn? Neem dan contact op met m.bouwhuis@erasmusalumni.nl

Klinkt dat goed? Word lid en vul het onderstaande formulier in. 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

AdresgegevensCirkels

Wil je lid worden van een van onze cirkels? 

Geef hieronder aan bij welke cirkel je wilt aansluiten.

Let op, voor een aantal cirkels wordt een extra jaarlijkse contributie gefactureerd. 

De 'Positive Impact Circle', 'Young Entrepreneurs Circle' & 'International Alumni Circle' worden in november 2021 gelanceerd middels een kick-off event. 


Bankgegevens