Op naar een nog mooier 2022

, 04 januari 2022

Het zit er op! 2021 is over en het was een behoorlijk jaar. Er zaten genoeg stekelige punten en mindere kanten aan, maar met een beheerste verdeling van je aandacht is worden ook de dingen om dankbaar voor te zijn zichtbaar.

Wij zijn blij dat ons team verder is ontwikkeld. Dat houdt namelijk in dat we onze groeiende ledenlijst meer creatieve content en betere evenementen kunnen leveren. Dat zijn we van plan over te dragen naar 2022.

Als het land weer opengaat zullen we verscheidene evenementen hosten, van borrels ieder kwartaal tot een gloednieuw, meerdaags evenement. (Zie de agenda voor evenementen en data.)

De cirkels zullen ook de wind in de zeilen krijgen. Iedere cirkel zal ook zijn eigen evenementen organiseren en zijn leden ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Wij zijn erg benieuwd naar wat voor positieve impact jullie gaan maken en wat voor sociale projecten jullie zullen ondernemen!

Is er nog iets dat jij graag terug zou zien komen in onze club? Laat het ons weten op eac@erasmusalumni.nl. Misschien verbetert jouw idee de club voor alle alumni!

We hopen je snel weer te zien. Gelukkig nieuw jaar!