Fijne feestdagen en een gezond 2022!

, 23 december 2021

We hopen dat je, terwijl je dit leest, je gehuld voelt in warmte. Warmte van een aantal geliefden; van een gelukkig en sfeervol thuis; van de feestdagen. Warmte van kerst. We hopen dat deze dagen het einde inluiden van een glansrijk jaar, en dat de moeizame tijden die glans niet geheel hebben verdoft. Nu het kerst is zouden wij graag kort terugblikken op het afgelopen jaar.

We zijn dankbaar voor ons nieuwe team en onze ververste website. Met de toevoegingen van een copywriter, een marketer en een event planner is het potentieel wat wij kunnen bieden aan onze leden naar hoger niveau getild. De website heeft een aantal maanden doortasten gekost, maar nu staat er ook wat; een gepolijst online portaal waar onze club op kan bouwen.

En het meest dankbaar zijn we natuurlijk voor jullie allemaal: jullie reacties op de site, jullie interactie op onze sociale media, jullie deelname aan en gezelligheid op de mogelijke evenementen – en jullie bereidheid om lid te blijven en jullie vertrouwen in ons gedurende een uitdagende tijd. Voor ons zijn dit juwelen die het afgelopen jaar een schitterende glans hebben gegeven.

Die schittering zullen we weerspiegelen in het komende jaar. Voor nu, fijne dagen toegewenst!

Waar ben jij dankbaar voor dit jaar? Laat het ons weten in de comments!