Young Erasmus Circle

Netwerk van ambitieuze denkers en doeners.

Over ons

De 'Young Erasmus Circle', voorheen het Jong Erasmus Trustfonds (JET) is één van de cirkels van de Erasmus Alumni Club (EAC). Wij omarmen de doelstellingen van de Erasmus Alumni Club en dragen hieraan bij door ambitieuze ondernemers, denkers en doeners met elkaar te verbinden.

De Young Erasmus Circle is in 2012 opgericht om een brug te slaan tussen de jongere generatie alumni (<35 jaar) en het toenmalige Erasmus Trustfonds. De huidige leden zijn geselecteerd op basis van hun ambitie en actieve bijdrage aan de universiteit of de stad.

Activiteiten

De commissie organiseert een aantal activiteiten om de cohesie binnen de Young Erasmus Circle, en ook met de leden van de Erasmus Alumni Club te versterken. Daarnaast staan de activiteiten in het teken van opdoen van kennis en zich buiten de eigen kaders begeven. Uiteraard zijn ook alle activiteiten te bezoeken die door de Erasmus Alumni Club worden georganiseerd. Het merendeel van de activiteiten is gratis. Soms wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Lid worden van deze cirkel?

Ben je onder de 35 jaar? Dan word je na je inschrijving voor de Erasmus Alumni Club automatisch onderdeel van de Young Erasmus Circle.

Commissie

Erik Teichert
Matthijs Malkus

Erik Teichert - Consultant Health - IG&H | LinkedIn

Contact

young@erasmusalumni.nl