Nieuws en Evenementen 24 september 2018

Zeilen op het IJsselmeer

Met 20 graden, zon en een licht briesje beloofde het een mooie zeiltocht te worden op tjalk De Rederijker. Onder leiding van de bemanning en met hulp van ervaren zeilers onder de leden, voer op zaterdag 15 september een groep enthousiaste leden van het Jong Erasmus Trustfonds en de Vereniging Erasmus Trustfonds uit op het IJsselmeer. De vaartocht op het IJsselmeer vloog voorbij onder het genot van het prachtige weer en goede gesprekken.

Leden die elkaar nog nooit eerder hadden ontmoet staken de handen uit de mouwen en genoten samen van de tocht. Met een afsluitend woord door Michiel Muller over de waardevolle verbinding tussen het Jong Erasmus Trustfonds en de Vereniging Erasmus Trustfonds werd na een laatste foto (zie hieronder) aangelegd aan de kade van Muiden. We kijken terug op een mooie middag vol nieuwe connecties, ideeën en inzichten. Missie geslaagd.

Het Jong Erasmus Trustfonds organiseert jaarlijks een evenement waarbij er een brug wordt geslagen tussen de leden van het Jong Erasmus Trustfonds en de Vereniging Erasmus Trustfonds. Het Jong Erasmus Trustfonds bestaat uit enthousiaste young professionals die zich actief inzetten voor de stad en de universiteit.
Van links naar rechts & boven naar onder: Een bont gezelschap, Bestuur Jong Erasmus Trustfonds (Andries, Erik, Marjolein, Ted ontbreekt op de foto), het hijsen van de zeilen, De Rederijker.