Nieuws en Evenementen 27 oktober 2019

Welcome Back-kunstrondleiding 25-10-2019

Van Lucebert naar Karel Appel; Anne Clement, advisor Art Affairs van de Erasmus Universiteit Rotterdam, kwam tijd tekort om ons (dan nog maar een héél klein deel van) de kunstcollectie van de Erasmus Universiteit te laten zien. Het was een inspirerende middag!

Wilt u volgende keer ook mee op kunst-ontdekkingsreis over de campus? Ook volgend jaar bieden wij deze Kunstrondleiding twee keer aan; één korte rondleiding op 26 maart langs de ‘grote objecten’, zoals de Etende mensen van Lucebert, het carillon, de Alma Mater van Ger van Iersel. Ogenblikken, de twee beelden van Erasmus, uiteraard de (grootste?) Karel Appel en de Stein der Weisen. Voor diegenen die nog meer kunst willen zien bieden we een verdiepingstocht op 30 oktober 2020.

Leden en niet-leden zijn van harte welkom. Meer informatie kunt u vinden op https://erasmusalumni.nl/welcome-back-programma/.  

Erasmus Alumni Trust en Stichting Erasmus Trustfonds boden na afloop nog een drankje en bitterbal aan om deze zeer geslaagde middag gepast af te ronden.