Young Entrepreneurs Circle (coming soon)

Leer van en met elkaar

Over ons

Wil jij je omringen met gelijkgestemde ondernemers om regelmatig mee te sparren en van elkaar te leren? Dan is de Young Entrepreneur Circle iets voor jou. Onderneem leuker, sneller en slimmer met  kennisdeling, nieuwe vriendschappen en een aantal jaarlijkse sociale activiteiten. 

Het doel van de Young Entrepreneurs Circle is enerzijds om verbindingen te realiseren tussen ondernemers en anderzijds het faciliteren van je persoonlijke groei als ondernemer. Met deze Cirkel leer je nieuwe ondernemers uit verschillende branches kennen, doe je nieuwe inspiratie op en kan je deelnemen aan een aantal leerzame maar ook sociale activiteiten.

Deze Cirkel is nieuw binnen ons portfolio en zal in november 2021 gelanceerd worden middels een sociale bijeenkomst in Rotterdam. Ben je geïnteresseerd en wil je hier graag bij zijn? Neem dan contact op met onze Program Director - Marijn Bouwhuis (m.bouwhuis@erasmusalumni.nl) 

Activiteiten

- Interest Event Rotterdam november 2021 (op uitnodiging)

Lid worden van deze cirkel?

Voor nieuwe leden: Vink de juiste Cirkel aan in het aanmeldformulier bij 'Lid worden' 
Voor bestaande leden: Ga naar 'Mijn Club', log-in en schrijf je in onder het kopje 'Cirkels'
Voor deze Cirkel geldt een additionele contributie van 50 euro per jaar. Dit bedrag wordt volledig gespendeerd aan activiteiten binnen deze Cirkel.

Commissie

Nader te vormen