International Alumni Circle (coming soon)

Netwerk van internationals woonachtig in Nederland

Over ons

The International Alumni Circle is een netwerk bestaande uit alumni van de Erasmus universiteit met diverse academische achtergronden, afkomstig uit verschillende delen van de wereld. De Cirkel zorgt ervoor dat internationale alumni verbonden blijven met al het nieuws rondom de Erasmus Universiteit en de internationale alumni gemeenschap die in Nederland wonen. De cirkel is ook toegankelijk voor Nederlanders die het leuk vinden met internationals te connecten.

Het doel van de International Alumni Circle is het faciliteren van persoonlijke en professionele ontwikkeling door (sociale) activiteiten te organiseren rondom zelfontwikkeling. Ook faciliteren wij interactie met lokale leden van de Erasmus Alumni Club, zo maak je nieuwe (lokale) vriendschappen en breid jij je professionele netwerk in Nederland uit.

Deze Cirkel is nieuw binnen ons portfolio en zal in november 2021 gelanceerd worden middels een sociale bijeenkomst in Rotterdam. Ben je geïnteresseerd en wil je hier graag bij zijn? Neem dan contact op met onze Program Director - Marijn Bouwhuis (m.bouwhuis@erasmusalumni.nl) 

Activiteiten

- Interest Event Rotterdam november 2021 (op uitnodiging)

Lid worden van deze cirkel?

Voor nieuwe leden: Vink de juiste Cirkel aan in het aanmeldformulier bij 'Lid worden' 

Voor bestaande leden: Ga naar 'Mijn Club', log-in en schrijf je in onder het kopje 'Cirkels'

Voor deze Cirkel geldt een additionele contributie van 50 euro per jaar. Dit bedrag wordt volledig gespendeerd aan activiteiten binnen deze Cirkel.

Commissie

Nader te vormen