Jong Erasmus Trustfonds

Het Jong Erasmus Trustfonds (JET) is één van de organen van de Erasmus Alumni Club (EAC). Het JET omarmt de doelstellingen van de EAC en draagt hieraan bij door ambitieuze ondernemers, denkers en doeners te verbinden. Leden van het JET zijn qualitate qua ook lid van de Erasmus Alumni Club.

Het JET is in 2012 opgericht om een brug te slaan tussen de jongere generatie alumni en het toenmalige Erasmus Trustfonds. Het huidige JET bestaat uit leden die zijn geselecteerd op basis van hun ambitie en actief bijdragen aan de universiteit of de stad.

Bestuur

Erik Teichert
Marjolein de Ruijter-Nobel
Andries van Vliet
Matthijs Malkus

Activiteiten

Het bestuur van het Jong Erasmus Trustfonds organiseert een aantal activiteiten om de cohesie binnen het Jong Trustfonds, en ook met de leden van de Erasmus Alumni Club te versterken. Daarnaast staan de activiteiten in het teken van opdoen van kennis en zich buiten de eigen kaders begeven. Uiteraard zijn ook alle activiteiten te bezoeken die door de Erasmus Alumni Club worden georganiseerd. Het merendeel van de activiteiten is gratis. Soms wordt een kleine vergoeding gevraagd.

In het verleden hebben onder andere de volgende activiteiten plaatsgevonden:

  • bezoek Skills Lab om te zien hoe het er in de snijzaal aan toe gaat
  • het koken van soep in de Unox fabriek
  • strategie uitwerken in het hoofdkantoor van Google in Dublin
  • In maart 2016 is een bezoek gebracht aan de Van Nellefabriek waarbij gekeken is naar de ontwikkeling van de retail in Nederland. Op deze typisch Rotterdamse locatie hebben de aanwezigen kunnen leren wat een modern bedrijf aan e-commerce mogelijkheden heeft.
  • In december 2017 heeft een groep Jong Trustfonds leden de kans gekregen om met musici in gesprek te gaan alvorens een concert bij te wonen van het Koninklijk Concertgebouw Orkest.
  • bezoek aan de rechtszaal
  • een kijkje achter de schermen in een dealing room

Aanmelden:

Iedere alumnus of medewerker van de Erasmus Universiteit Rotterdam kan lid worden van de Erasmus Alumni Club. Maar om lid te mogen worden van de JET gelden extra criteria.  U kunt eerst het aanmeldformulier voor de Erasmus Alumni Club invullen (in de header van onze website vindt u het formulier) en van daaruit een motivatie schrijven naar het JET om daar toegelaten te worden. U kunt ook onderstaand formulier invullen en u rechtstreeks wenden tot het JET.

Voor verdere vragen over het lidmaatschap voor het JET kunt u contact opnemen via jong@trustfonds.nl.

Het lidmaatschap voor het JET kost met ingang van 1 januari 2020 € 30 per jaar voor leden tot 30 jaar. Na het bereiken van het 30e levensjaar wordt het reguliere lidmaatschap voor de Erasmus Alumni Club betaald van € 100,00.

Aanmeldformulier Jong Erasmus Trustfonds

    Je privacy is voor ons van groot belang. We zorgen ervoor dat de persoonsgegevens die wij verwerken vertrouwelijk worden behandeld en zullen jouw persoonsgegevens dan ook enkel in overeenstemming met privacywetgeving verwerken. Wij gebruiken je persoonsgegevens om de betaling van de lidmaatschapscontributie af te handelen. Dit doen wij op basis van de uitvoering van de overeenkomst. Wij verwerken de gegevens van leden om hen te benaderen voor universitaire- en ledenactiviteiten en voor vrijwillige bijdragen in termen van inzet, expertise en donaties: NAW-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, geboortedatum, taalvoorkeur, studiegegevens (zoals de studie die jij hebt gevolg en jouw afstudeerjaar), carrière-informatie, studie-gerelateerde lidmaatschappen en informatie over evenementen waarbij jij aanwezig bent geweest. Als je het niet eens bent met deze verwerking van jouw persoonsgegevens als alumnus, kan je daar bezwaar tegen aantekenen. Het uitoefenen van deze rechten staat los van de afmelding voor het versturen van nieuwsbrieven.

 

 

Door bovenstaand formulier  in te vullen verzoekt u het bestuur van het Jong Erasmus Trustfonds om toegelaten te worden als lid van het Jong Erasmus Trustfonds en daarmee (indien u dat nog niet bent) ook van de Erasmus Alumni Club.

Na ontvangst van uw aanmelding neemt het bestuur van het Jong Erasmus Trustfonds contact met u op over uw toelating.